آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان

منابع خبری پاکستان اعلام کردند که شهر «سوراب» در ایالت بلوچستان واقع در جنوب غرب پاکستان هدف حمله مسلحانه گروه جدایی‌طلب موسوم به ارتش آزادی‌بخش بلوچستان (BLA) قرار گرفت و برای حدود ۴ ساعت در کنترل کامل این گروه بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، در پی حمله مسلحانه گروه جدایی‌طلب موسوم به ارتش آزادی‌بخش بلوچستان، شهر سوراب در ایالت بلوچستان پاکستان به‌طور کامل حدود ۴ ساعت در کنترل این گروه بوده است.

منابع امنیتی و محلی در پاکستان این خبر را تأیید کرده‌اند. طبق گزارش‌ها، این گروه مسلح با حمله به نیرو‌های پلیس و لیویز، موفق به تصرف مقر‌های آنان شده و یک خودروی امنیتی را نیز به آتش کشیده‌اند.

این گروه همچنین تصاویری منتشر کرده که در آن، سلاح‌های به‌دست‌آمده از نیرو‌های دولتی به نمایش گذاشته شده است. ساکنان محلی از فرار نیرو‌های امنیتی و خالی شدن کامل شهر از حضور دولت خبر دادند.

سوراب، شهری با موقعیت راهبردی در مسیر بزرگراه کویته–کراچی، از نظر جغرافیایی و امنیتی حائز اهمیت است. سقوط این شهر به دست گروه‌های مسلح، می‌تواند پیامد‌های قابل‌توجهی برای کنترل امنیتی دولت پاکستان در منطقه به‌دنبال داشته باشد.

ایالت بلوچستان پاکستان طی دهه‌های اخیر صحنه درگیری میان نیرو‌های دولتی و گروه‌های جدایی‌طلب بلوچ بوده است. گروه جدایی طلب ارتش آزادی‌بخش بلوچستان (BLA) یکی از فعال‌ترین گروه‌های مسلح است که خواهان استقلال بلوچستان است.

این گروه پیش‌تر نیز مسئولیت حملات گسترده‌ای را علیه نیرو‌های امنیتی، پروژه‌های اقتصادی چین (مانند کریدور اقتصادی چین–پاکستان) و زیرساخت‌های دولتی بر عهده گرفته بود.

سقوط یک شهر به‌طور کامل در کنترل این گروه، از تحولی بی‌سابقه یا نادر در روند فعالیت‌های آن حکایت دارد و می‌تواند سطح هشدار امنیتی در منطقه را به‌طور جدی افزایش دهد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار